ihadafarminafrica


12.7.06

ΚΥπΡΙΑΚΟ: Ανακοίνωση του ΟΗΕ

.
.

United Nations Secretary – General Kofi A. Annan is str8 but he is self aware to know just how match attention he gets from other males.
.
.
Η βοηθός εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρί Οκάμπε, αναφερόμενη στη συμφωνία του Σαββάτου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία σημειώνει ότι «οι δύο ηγέτες δεσμεύτηκαν να προχωρήσουν έως το τέλος Ιουλίου με τεχνικές συνομιλίες επί θεμάτων που επηρεάζουν την καθημερινή ζωή και στις δύο πλευρές. Επίσης, συμφώνησαν σε γενικότερες αρχές για την ανάγκη εξεύρεσης μιας συνολικής διευθέτησης. Αυτή η δέσμη αρχών περιλαμβάνει δέσμευση για την επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας διζωνικής, δικοινοτικής ομοσπονδίας και της πολιτικής ισότητας, όπως προβλέπεται στα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας. Οι αρχές επίσης ξεκαθαρίζουν ότι το στάτους κβο είναι απαράδεκτο και ότι η συνέχισή του θα έχει αρνητικές συνέπειες τόσο για τους Τουρκοκύπριους όσο και τους Ελληνοκύπριους».
.
.
.
MΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΓΑΜΟ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΟΛΙΑ.
.
ΟΙ ΚΥπΡΙΟΙ ( ΕΛΛΗΝΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ + ΤΟΥΡΚΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ) ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ.
.
ΚΥΡΙΕ ΟΗΕ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ πΡΟΣΕΞΕ ΟΜΩΣ. GENERALLY. ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΤΟ ΧΑΛΑΣΕΙΣ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΝΑ ΔΩ ΣΕ πΟΙΟΝ ΘΑ ΕπΙΔΙΚΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ.
.
ΚΑΤΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ: ΓΑΜΑΝΕ
.
.
ΥΓ:
.
OK: UNITED NATIONS. IT’S YOUR WORLD. ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕπΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ πΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΛΕΤΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ πΕΡΙΟΧΗ ΝΑ ΜΑΖΕΨΤΕ ΑπΟ πΙΣΩ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ. ΟΧΙ ΤΙπΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΗΛΑΔΗ ΑΛΛΑ ΤΑ πΑΤΑΕΙ Ο ΓΕΙΝΟΝΑς ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΜΕΣ ΣΤΟ ΣπΙΤΙ.
.
Sincerely yours
.
IBRAHIM


Δεν υπάρχει τρόπος να επιστρέψουμε στο σημείο απ' όπου ξεκινήσαμε.