24.7.06

Βηρυτός - Φαλλού / jah

.
.
Αναζητώντας στο You Tube κάποιο video σχετικό με πόλεμο και ειδικότερα κάτι για την Βηρυτό έπεσα πάνω στο video που φιλοξενείται εδώ με τίτλο: Soldier's Requiem (Marines Kicking Ass in Fallujah!). Το ανθρώπινο μυαλό απ’ ότι ξέρουμε όλοι δεν θέλει και πολύ για να χαλάσει. Τι Fallujah σκέφτηκα τι Βηρυτός! ΜΕ ΤΟ ΜπΑΡΔΟΝ: ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ; Apo poy pan’ gia tin poli ?
.
.
Στην προκειμένη περίπτωση τίποτα δεν έχει αλλάξει. Ούτε τα κίνητρα ούτε καν ο τόπος και ο χρόνος. Ακόμα και τα πρόσωπα είναι τα ίδια /εξαφανισμένα κάτω από τον πολεμικό μανδύα. Το ίδιο σκηνικό. Ως video δεν λέει τίποτα θα 'λεγα ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΗΛΙΘΙΟ αλλά μήπως ο πόλεμος λέει; Η τηλεόραση τι λέει; Λέει αυτά που είπε και στην Φαλλούτζα (μην ακούτε τους πολεμικούς ανταποκριτές / τουρισμό κάνουν). Εμείς γιατί καθόμαστε και τα ακούμε τότε; Μα φυσικά γιατί είμαστε κατσαρίδες. Σας έχει πιαστεί ποτέ κατσαρίδα στο κλείσιμο της πόρτας; Κάνει ένα μικρό απαίσιο κλακ. Τόσο πάει μια ζωή μάλλον.

.
Soldier's Requiem (Marines Kicking Ass in Fallujah!)

.
.

ΥΓ1:
.
ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ πΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ πΕΣΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ πΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟπΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΦΟΝΙΚΟΥ ΕΝΣΤΙΚΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ πΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝΕπΙΦΥΛΑΚΤΑ ΣΤΕΙΡΩΣΗ. ΟΣΟ ΖΩ ΘΑ ΤΟ πΙΣΤΕΥΩ: ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ πΟΛΕΜΗΣΩ πΟΤέ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΝΟΜΙΜΟΣ ΦΟΝΙΑΣ. ΟΧΙ ΗΡΩΑΣ. ΟΥΤΕ πΑΤΡΙΩΤΗΣ. ΕΣΕΙΣ; ΕΙΣΤΕ ΝΟΜΙΜΟΙ πΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΩΝ πΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ; ΑΝ ΝΑΙ / ΤΟΤΕ πΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΑ / ΤΩΡΑ. πΡΙΝ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΑ πΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟΝ πΟΛΕΜΟ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. ΟπΩΣ Πάντα οι στρατιώτες κόβουν κώλους. πΩ πω κώλος !!! Δικός μου όλος!!!
.
.
ΥΓ 2:
.
ΣΤΕΙΡΩΣΗ πΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΙ ΣΤΟΝ Κο ή Κα πΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ VIDEO. ΜπΕΙΤΕ ΣΤΟ YOU TUBE KAI ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΓΕΡΟ ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ. ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΕΝΑΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟ πΟΥ ΟΤΑΝ ΜπΗΚΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΜΕ πΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΥΡΛΙΑΖΟΝΤΑΣ: ''ΔΕΣ- ΔΕΣ ΣTHN TV ΕΤΣΙ ΓΑΜΑΝΕ ΟΙ MARINES''. ΚΟΨΑΜΕ ΚΑΘΕ ΕπΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΕΤΑΙ Ο ΤΥπΟΣ. ΤΟΝ ΕΙΧΑ πΑΡΕΙ ΧΑΜπΑΡΙ ΑπΟ ΕΝΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝ/ΦΟΥ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΤΥπΟΣ ΜΕ ΦΟΒΕΡΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΙ πΑΡΑ πΟΛΥ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ. Η ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ πΗΡΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΡΑΒΕΙΟ. ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΛΟΓΥΡΙΣΜΕΝΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΑ ΚΩΜΩΔΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ STANDARDS KAI ME MIA EYΑΙΣΘΗΤΗ ΜΑΤΙΑ πΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΣΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ. ΒΕΒΑΙΑ ΗΤΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΚΟΜπΛΕΞΙΚΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. ΑπΙΣΤΕΥΤΟΣ ΜΟΥΝΑΚΙΑΣ ΤΟΣΟ πΟΥ ΝΑ ΣΕ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΥπΟΨΙΕΣ. ΤΗΝ ΕπΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ πΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΜΙΑ ΡΩΣΙΔΑ. ΕΝΑ ΤΣΟΥΛΙ ΜΕ ΓΑΜΑΤΟ ΚΟΡΜΙ ΟΜΩΣ. ΟΤΙ ΕπΡΕπΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΣΤΟ NEW YORK. ΗΡΘΑΝ ΔΙΑΚΟπΕς ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΑ. ΜΟΥ ΕΦΕΡΕ ΕΝΑ DEMO ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΑΙΝΙΑ. ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ 2ου πΑΓΚΟΣΜΙΟΥ πΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΑΛΛΗΛΟΤΡΩΓΕΤΑΙ. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΗΔΗ ΕΒΛΕπΕΣ ΤΑ πΡΩΤΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ. ΤΟΥ ΤΟ ΕΙπΑ ΣΤΑ ΙΣΑ. ΔΕΝ ΜΟΥ ΘΥΜΩΣΕ. ΘΥΜΩΣΕ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΙπΑ ΟΤΙ Η ΤΑΙΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΛΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ. ΗΤΑΝ ΑπΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ''ΛΑΘΟΣ'' ΑΝΘΡΩπΟΥΣ πΟΥ ΔΕΝ ΜπΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΜΑΤΑ. ΤΟ ΤΕΡΑΣ πΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ. Η ΡΩΣΙΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΟΥΣ πΗΡΕ ΤΗΝ πΡΑΣΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ πΑΡΑΤΗΣΕ.
.
.

Δεν υπάρχει τρόπος να επιστρέψουμε στο σημείο απ' όπου ξεκινήσαμε.