ihadafarminafrica


26.7.06

Κontolitsa said:

.
.
πΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΡΩΜΗ:

Η Κontolitsa ενοχοποίησε τον ηγέτη της Xezmπolah ως κύριο υπεύθυνο για την τωρινή κρίση στην Μέση Ανατολή. Μόνο που δεν μιλούσε για το ίδιο πρόσωπο που είχαν όλοι οι άλλοι ηγέτες στο μυαλό τους. Έδωσε στην δημοσιότητα την φωτογραφία του και παράλληλα τόνισε με σφιγμένα χείλη: '' this young stud with the lean body, hot tan, masculine face and those beautyfull eyes is scorching hot and strong in every way''.

-more pios to ksanape afto?

Δεν κατάφερε να ολοκληρώσει και λιποθύμησε η έρμη. Όταν την συνέφεραν σιγοψιθύριζε μέσα σε συγκρατημένους λυγμούς : '' Τέτοιους άντρες θέλω στον στρατό μου και θα σας τον κάνω εγώ τον Λίβανο ΟΗΕ.Τα γεράκια στο πεντάγωνο δεν γαμάνε πιά. Το μόνο που τους νοιάζει ειναι τα δολλάρια.''

Η φωτογραφία του Λιβανέζου ηγέτη είχε παρθεί από δορυφόρο σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της Κontolitsas.

Στα παρασκήνια της διάσκεψης πολλοί ήταν εκείνοι που ισχυρίστηκαν ότι η Κontolitsa έδωσε την φωτογραφία του στην δημοσιότητα όχι για να παραπλανήσει τους εταίρους της διάσκεψης αλλά για να τον κάψει δια του κορεσμού του βλέμματος. Γνωστή διαφημιστική τεχνική.Ο Mπιν Λάντεν όταν διαπίστωσε πως οι θαυμάστριες του στην Ευρώπη και αλλού συρρικνώθηκαν εξαφανίστηκε για να μην καεί η φάτσα του στα media.

.


Δεν υπάρχει τρόπος να επιστρέψουμε στο σημείο απ' όπου ξεκινήσαμε.