ihadafarminafrica


1.8.06

Greeks in the wild

..
Αγκιτάτσια (λατ.agitatio = παρότρυνση): Η κινητοποίηση των μαζών με κατάλληλα συνθήματα, προκειμένου να επιτευχθούν ορισμένοι σκοποί μιας οργάνωσης ή ενός κόμματος. Ο όρος χρησιμοποιήθηκε κυρίως από τα μαρξιστικά κόμματα. Η αγκιτάτσια εκδηλώνεται με πολλούς τρόπους όπως συλλαλητήρια , συγκεντρώσεις, γιορτές και δεν πρέπει να συγχέεται με την προπαγάνδα. Η προπαγάνδα αποτελεί το πρώτο στάδιο επηρεασμού των απόψεων του λαού / πλήθους / μάζας και ακολουθεί η αγκιτάτσια, η κινητοποίηση τους δηλαδή (κυρίως με την βοήθεια του προφορικού λόγου και των συναισθηματικών ερεθισμάτων).
.
Μια τεράστια πετρελαιοκηλίδα, που προκλήθηκε από διαρροή, μετά τον ισραηλινό βομβαρδισμό εργοστασίου παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος στην περιοχή Τζιγιέ, νοτίως της Βηρυτού, απειλεί την ανατολική Μεσόγειο.
.
ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ NORTH EAST MEDITERRANEAN Οι Έλληνες δυσφορούν με την αποστολή ειρηνευτικής δύναμης στον Λίβανο COME SEE WILD LIFE UP CLOSE AND PERSONAL πρόκειται για την χειρότερη περιβαλλοντική καταστροφή στη Μεσόγειο You can’t watch TV at home οι ελληνικές αρχές προς ανατολίζονται στην αποστολή μιας μονάδας υγειονομικού στον Λίβανο Οι άνεμοι και τα ρεύματα δεν αποκλείεται να οδηγήσουν την μόλυνση έως και τις παραλίες της Ελλάδας, της Κύπρου και της Τουρκίας GREEKS IN THE WILD πιάστε μου τον πούτσο τώρα Ελληναράδες επάνω σ' ένα ράντζο στον Ευαγγελισμό We want you to have the experience of a lifetime; we want you to get out in South East Mediterranean Η πετρελαιοκηλίδα εκτείνεται σε μήκος 70 χλμ Don’t sit on a big cruise boat with thousands of others and watch it float past στη θάλασσα έχουν διαρρεύσει 15.000 τόνοι πετρέλαιο H Eλληνίδα Υπουργός Εξωτερικών διατύπωσε τις επιφυλάξεις της ως προς τα κριτήρια της ελληνικής συμμετοχής στην ενδεχόμενη ανάπτυξη παγκόσμιας ειρηνευτικής δύναμης στον Λίβανο You need to be active, have a good attitude, and a sense of adventure, but no previous outdoor experience is required είπε στα αγόρια μας why spend the time in the gym when you could be playing with us? Απάντηση δεν πήρε και έτσι όρισε το ακόλουθο ερωτηματολόγιο ως το κριτήριο επιλογής των Ελλήνων φαντάρων που θα στελεχώσουν την μονάδα υγειονομικού που θα στείλλει η Ελλάδα στον Λίβανο όταν σταματήσουν οι εχθροπραξίες με το Ισραήλ:
.
I’m going to name some famous Aussies, and you tell me which one you prefer.
.
Nicole Kidman or Naomi Watts?
.
Kylie or Dannii Minogue?
.
Russell Crowe or Mel Gibson?
.
Heath Ledger or Hugh Jackman?
.
Dame Edna or Olivia Newton-John?
.
Οι Ελληνίδες μητέρες για μια ακόμα φορά την λάτρεψαν.
.


Δεν υπάρχει τρόπος να επιστρέψουμε στο σημείο απ' όπου ξεκινήσαμε.