ihadafarminafrica


19.2.07

Τι συμβαίνει;

.

Η κυβέρνηση μετά την καταιγίδα αντιδράσεων που ξεσήκωσε η πρώτη της κίνηση στην εξεύρεση στρατηγικού επενδυτή για τον ΟΤΕ, τώρα σπεύδει να διερευνήσει την λύση της μετοχοποίησης. Αυτό μεταφράζεται σε πώληση ποσοστού μετοχών του Οργανισμού ως 15%, ώστε να μειωθεί το ποσοστό του Δημοσίου στον ΟΤΕ από 38% σε 23%, αλλά με αυτόν τον τρόπο η κυβέρνηση θα συνεχίσει να έχει τον έλεγχο μέσω της διοίκησής του. Η λύση αυτή εξυπηρετεί τα μάλλα σε αυτήν την προεκλογική ουσιαστικά περίοδο, και το προσδοκώμενο κέρδος ίσως αναχαιτίσει το πολιτικό κόστος της πώλησης μετοχών κι εκχώρησης τμημάτων του management σε ξένους.

Στο αποκλειστικό video που σας παρουσιάζει η ΑΑ TRUST σε παγκόσμια πρώτη προβολή, παρακολουθείτε την κυβέρνηση σε μια καλοζυγισμένη προσπάθεια να συνάψει μια στρατηγική συμμαχία με τους δυνατότερους επενδυτές της ευρωπαϊκής τηλεπικοινωνιακής αγοράς (Telekom Austria, Deutsche Telekom, Telefonica (ισπανική), Telecom Italia και France Telecom). Προσέξτε ιδιαιτέρως την πρόθεση διάθεσης μετοχών (με accelerated book building) προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της ιδιωτικοποίησης του ΟΤΕ, χωρίς να ξεσηκώσει κι άλλη θύελλα αντιδράσεων από τους άμεσα θιγόμενους.

Μια Social Hooker ποτέ δεν ζώθηκε τόσα κορδόνια, δεν έβαλε και choker με κρίκο για τράβηγμα, κούνησε πισινό ή έγλειψε το δάχτυλο με τόσο νάζι. Εμ, ένα με ενάμισυ δις ευρώ για το Δημόσιο είναι αυτά, να τα προσπεράσουμε? Ασε που δεν μας παίρνει με τις αποκρατικοποιήσεις (τις ποιές?!) πλέον...

Καλό σας βράδυ και για τη συνέχεια, μείνετε μαζί μας!

Οι bloggers Αβραάμ Παπαβραμόπουλος (ihadafarminafrica) και Αφροδίτη Ελένη (Αphrodite) ξεκινούν από σήμερα 18.02.07 νέα συνεργασία με δημιουργία και προβολή δικών τους videos, στα οποία θα σχολιάζουν την καθημερινότητα σε όλες της τις εκφάνσεις (κοινωνικές, οικονομικές, πολιτικές, καλλιτεχνικές κι όχι μόνον) και θα εναλλάσσουν κείμενο και κινούμενη εικόνα. Το σημερινό και πρώτο της σειράς "Bloggerines" δημιουργήθηκε με επιλογή βίντεο του ihadafarminafrica (hosting από τον server που εξυπηρετεί το προσωπικό του site) και πολιτική ανάλυση της Aphrodite. Τι θα ακολουθήσει; Βrace yourselves!


Δεν υπάρχει τρόπος να επιστρέψουμε στο σημείο απ' όπου ξεκινήσαμε.